No tenia pensat fer un post sobre el dia tan mogudet que han tingut a Estats Units, però buscant info sobre quin era el pla del candidat Trump he trobat coses interesants sobre el seu punt de vista respecte al canvi climàtic.

Primer de tot dir que no considero que la Hilari sigui una bona opció, però sí crec que de les dos opcions dolentes era la menys dolenta…. 😦 El problema imagino que ha estat que Hilari semblava una continuació de les coses tal i com són ara, i Trump ha estat la imatge que representava trencar amb tot el que hi havia fins ara. Així que la societat americana ha decidit convertir-se en racista i anti canvi climàtic d’un sol vot. En fi…

Si tenim poc temps per fer d’aquest un món més sostenible, Estats Units acaba de perdre 4 anys de cop. Perquè ja no només no ha triat un candidat que digui que vol fer coses contra el canvi climàtic però després no aplica lleis del tot efectives, sino que directament en Trump opina que el canvi climatic és un MITE.

Total, què vol fer aquest home?

  • Eliminar regulacions de l’Agència de Protecció del Medi Ambient perquè segons ell dificulten el funcionament de les empreses
  • Fomentar les indústries del petroli
  • Deixar de promoure les energies verdes pel seu elevat cost
  • I la que més m’agrada, promoure l’energia nuclear

Es que em ric per no plorar. Com pot un home que ha arribat tant lluny ser tant incult, tan cec?? És dir, amb aquest personatge, no només no avancem, sino que vol potenciar formes de generar energia d’allò més contaminants, i a l’hora perjudicials per entorns naturals. La seva idea és sortir de l’acord del Clima de París passant-se per on no sona les repercusions a nivell mundial que suposa la seva decisió, passar de la comunitat científica i tirar pel dret a consumir energies fossils. Vinga tu! I a generar petrodòlars!

Això sí, li ha sortit el seu cantó hippyl al deixar utiltizar la marihuana amb finalitats mèdiques. OLE TU!

Més que res, dir-vos a tooooots els que esteu tan exaltats perquè en Trump ha guanyat les eleccions americanes, que el pitjor que farà aquest home no serà construir un mur que separi Mèxic per evitar el tràfic de drogues i l’entrada il·legal d’immigrats. És molt dolent i preocupant que tanta gent l’hagi votat per aquest motiu, o per voler fer un registre de musulmans al país (holaa.. a que ens recorda això? ejemnacisijueus!) però on realment està cardat tot el planeta és amb les polítiques mediambientals que prendrà el seu govern…

La part bona és que la societat vol canvis, me remito a los hechos. El problema és que no surt cap polític proposant amb veu alta i clara els canvis que realment necessitem, amb unes solucions que es percebin factibles… Inclusió social REAL, propòsit de generar el 100% de l’energia verda, sistema educatiu, corrupció… Massa coses, massa difícil… Així que s’agafen o ens agafem a qualsevol merda amb canvis radicals respecte al que ja tenim.

Us deixo un parell d’enllaços interessants que parlen dels punts de vista dels dos antincs candidats sobre les diferents matèries a tenir en compte per un govern i les conseqüències d’un govern trumpista.

http://www.univision.com/noticias/elecciones-2016/grafico-comparativo-donald-trump-vs-hillary-clinton

http://www.elplural.com/sociedad/2016/11/06/la-presidencia-de-donald-trump-aceleraria-el-calentamiento-global

I per acabar amb una mica d’humor, un recull de meme’s. Ho reconec, sóc molt fan.. 🙂 I més ara que el govern de Rajoy es planteja de fer-los il·legals. Estem en un món de bojooos!!

trump-i-rajoy

estatua-llibertat

giphy-bugs-bunny

american-horror-story

orange-black simpsons

darth-vader

giphy

2

14980778_1287479224627084_238996004760111193_n

 

iiigm

trump-i-aznar

 

El pròxim post serà de coses que podem fer cada un per ser més superverdes, de veritat 😉

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar