“Before de Flood” en català “Abans de la inundació” és un dels documentals que han inspirat aquest blog.

Al veure aquest documental bàsicament flipes de com en Leonardo Dicaprio està de concienciat amb aquest tema, i com aprofita la seva imatge i el ser Missatge per la Pau per al Canvi Climàtic a la ONU per intentar fer arribar un missatge a diferents personalitats del món i a cada persona que vegi aquest film.

No et deixa indiferent. I si ho fa, és perquè prefereixes seguir vivint en el teu món consumista i ignorant, a afrontar una realitat que se’t fa massa gran i pot ser massa incòmode. Al teu Instagram segur que no li queda bé el hashtag #eco o #sostenible, és poc #cool…

global-warm

En Leo recorre el món per ensenyar-nos diferents conseqüències del canvi climàtic. Inundacions a la Índia i a Miami, desaparició de boscos i selves tropicals a Canadà i Indonèsia, l’escalfament que produeix el bestià per a produir els fantàstics entrecots que ens fotem, el desglàs de l’Àrtic… De tot una mica vaja.

beforetheflood2

I el missatge és clar. Som nosaltres qui tenim la clau per a fer que els inútils dels nostres líders prenguin les decisions correctes. Si la veu popular clama per un canvi, es veuran obligats a fer-lo realitat si volen seguir al poder.

before-the-flood-3_gallery_a

La nostra actitud ha de canviar. Hem de canviar la nostra forma de consumir béns materials, menjar i energia. O no hi haurà futur per als nostres fills i menys per als nostres néts.

Us deixo amb l’enllaç del documental Before de Flood amb subtítols en castellà. Dura 1h30min així que poseu-vos còmodes i gaudiu de com se us remou la conciència, ser conscients és bo 🙂

Hi ha molt a dir sobre el tema però com veieu, per primer cop, no m’he excedit en paraules. Fins la setmana que ve!