Em dic Cristina i vull fer la meva petita aportació per a que el món no se’n vagi a la merda tan ràpid. Sé que no serà un camí fàcil, tenim costums d’allò més arrelades, però animo a tothom que vulgui a unir-se amb mi i anar sent millor persona cada dia.

Vull eliminar del meu pensament la típica frase de “si total, jo sola què puc fer? la resta seguirant fent el mateix” i utilitzar-la d’excusa per a seguir actuant igual que sempre. Cega, enganyada i feliç, ignorant les injusticies del món.

No vull ser hipòcrita. M’agrada comprar roba de tant en quant i ho faig a botigues de dubtosa ètica, tinc una moto de 2 temps que té 14 anys, sóc una gran consumidora de carn i m’encanta viatjar… He de trobar el punt mig entre tot el que puc fer o deixar de fer per un món millor i seguir fent la meva vida. Espero conseguir que les dues coses siguin un mateix camí en un futur.

Sembla un propòsit d’allò més gran. Però en el fons només vull ser conscient del que consumim, de com ho consumim, i de si realment necessitem tot allò que tenim. I com a conseqüència anar adquirint un estil de vida més saludable, no només per a mi, sino per aquest planeta, que senyores i senyors, sí, ens l’estem carregant, i d’allò més ràpid!!